Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Helge, d. 03-04-2020
Hej Pia
Tak for dit besøg på min side, det glæder mig meget at du besøger den
E-mail:
Skrevet af Pia Madsen, d. 03-04-2020
Flot hjemmeside, og så meget at læse om herinde, er vild med den og vil holde øje med den.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bonnyin, d. 11-01-2019
Jeg elsker dig dele, og meget smukt webdesign.
Hjemmeside:
Skrevet af Emilie Bach, d. 18-01-2018
Fortsat held og lykke med virksomheden.
E-mail:
Skrevet af Aske Mogensen, d. 27-10-2016
hej Helge,

lykkelig halloween i forvejen! Ønsker du har en stor nat da!
Hjemmeside:
Skrevet af Daisy, d. 19-09-2016
Fine billeder :)
Skrevet af Ingemarie, d. 17-05-2016
Jeg er ikke noget særligt, for dette er jeg sikker på. Jeg er en fælles mand med fælles tanker, og jeg har ført en fælles liv. Der er ingen monumenter dedikeret til mig og mit navn vil snart blive glemt, men jeg har elsket en anden af hele mit hjerte og sjæl, og for mig har det altid været nok ..
Skrevet af Jacob Iskov, d. 31-10-2015
Hej Helge Lund.
Via "Fjordens forkælelse" har jeg fundet din hjemmeside. Flot og meget interessant, - ikke mindst for mig, idet jeg er nabo til Vejle Fjord, - jeg rejser meget (også i Kina), - jeg laver rejsebeskrivelser til Jysk/Fynske Medier samt essays og fotoreportager fra mit lokalområde. Og så udstiller jeg i øvrigt mine Art-Nature-Skulpturer på Vejle Fjord.
Mange hilsener fra Jacob Iskov
E-mail:
Skrevet af peter B. Sørensen, d. 07-10-2012
kære Helge Skal have opsat solpaneler på mit tag , og faldt over din meget informative hjemmeside og nydelige billeder af før og efter :) så også din tilmelding til energinet og det er så her jeg vil komme med en lille advarsel !! dit cpr. nr. er tydeligt at aflæse , især de sidste 4 cifre , så for din egen skyld og med den risiko ,for et evt. misbrug så skulle du nok tænke på at sløre det eller fjerne siden , dette er kun et velment råd :) ellers held og lykke med din flotte hjemmeside
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jørgen Mahler, d. 28-07-2012
Hej Helge!
Jeg har jo altid syntes at du var noget særligt, men først ny forstår jeg hvorfor. Du er jo opvokset i Vejle som jeg, og opvokset med maskinel indsigt på sanatoriet.
Min "onkel" Sander" og hans kone boede på jordvejen ned til sanatoriet og jeg havde min jagtbåd liggernde nede ved stranden for enden af vejen.
Nå men slut for nu, vi ses jo til pensionistturen i september, her må vi tale yderligere sammen.
Flot hjemmeside du har, se iøvrigt min på WWW.orevej2.dk
mange hilsner
Mahler
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jette Rugaard Bergenholz Hvidtfeldt, d. 20-07-2012
Kære Helge
Som flere andre gæster her i din gæstebog søgte også jeg på Vejlefjord - samt "inspektør" - og kom ind på din hjemmeside. Min "tilknytning" til stedet er min mor, som var kurgæst på Vejlefjord i 1943. Men når jeg søgte på "inspektør" er det fordi, jeg er gift med en af din mor, Karens nevøer, din fætter Lars Rugaard. Hun var en smuk, statelig og meget sød dame. Desværre har jeg ingen minder om min egen mor. Hun døde i 1951. Men jeg har et langt brev, hun skrev til sine forældre fra Vejlefjord i vinteren 1943 mellem jul og nytår.
Venlige hilsner Jette
E-mail:
Skrevet af Margit Nielsen, d. 30-06-2012
Hej Helge
Meget tilfældigt landede jeg på din hjemmeside efter at have søgt på Vejlefjord Sanatorium under krigen, fordi jeg ville finde historien om flyet der faldt ned. Peter Andreasen er min farfar og Hilmar min farbror. Dejligt at se nogen har beskrevet det så godt. Jeg kan huske huset bedstefar og Anna boede i og har et helt specielt forhold til træskohage fyr.
Jeg låner billedet af Bedstefars hus men kun til eget brug.
Mange hilsner Margit Nielsen
Thyholm
E-mail:
Skrevet af Katrine Reher Lund, d. 09-04-2012
Hej Farbror Helge,
Hvor er det dejligt pudsigt sådan at lande på din hjemmeside - jeg søgte for sjov efter Farfar og Vejlefjord Sanatorium, for at se om man kunne finde noget information fra dengang I boede der, og så lander jeg på din hjemmeside.
Det er nogle fine billeder, sjovt at se at der er ting jeg genkender fra de få gange jeg har været på Vejlefjord.
Håber alt er vel i Rødby,
Kærlige hilser
Katrine (Mogens' yngste datter)
E-mail:
Skrevet af Erik Klüver, Vestergade 24 7100 Vejle, d. 27-01-2012
Hej Helge. Det er Erik fra Vejle, Lindys fætter, som skriver. Måske du kan huske mig da vi legede sammen nede ved strandhuset det var en god tid, jeg husker tydeligt dig med det lyse hår, og jeg var en lang tynd og bleg dreng som trængte til noget frisk strandvejr. 1000 tak for de
fine fotografier, det gav en lille klump i halsen, Hilsen Erik
E-mail:
Skrevet af Carsten Mariager Børkop, d. 24-01-2012
Hej Helge. Sønt at se alle billederne fra sanatoriet,hvor vi i vores drengeår tilbragte mange timer sammen ved skov og strand.Der er mange,dejlige minder,og heldigvis har vi stadig kontakt.Her et billede af Else og mig.
E-mail:

Nyeste kommentarer

24.08 | 11:13

Min far, Ingvar Nordfang var 2. mester på sanatoriet 1948 og 1949,
og vi boede på gården omkring 2 år.
Jeg kan huske at vi besøgte stedet ca 1956

09.06 | 06:54

Hej Tina
Tak for din kommentar den glædede mig meget.

Helge Lund

08.06 | 20:53

Hej Helge & Kirsten
Sikke en fin side,men du mangler et afsnit om det fantastiske arbejde du gjorde da du underviste lømlerne i Rødbyhavn i optimistjolle

05.02 | 10:19

Lieber Herr Lund - was man im Internet alles findet: OE /Vissinggard ist mein dänischer Onkel, Gruß Peter Mommsen